Ja estan disponibles les Guies d'Activitats d'Educació Ambiental pels anys 2015-2016.

Des del Servei d'Educació Ambiental de la Mancomunitat Penedès Garraf hem presentat les Guies d’Activitats d’Educació Ambiental, amb el recull de tallers, xerrades i visites guiades a instal·lacions de la Mancomunitat, relacionades amb la prevenció, reducció, reutilització i recollida selectiva dels residus, així com en la millora del medi ambient.

 

Som l’equip d’educadores del Servei qui desenvolupem aquestes actuacions, que giren en l’entorn de la reducció dels residus en la vida quotidiana, la participació activa dels ciutadans en les diferents recollides selectives, en la reutilització, en l’estalvi de recursos naturals i en la protecció del medi ambient.

 

Transformar restes de menjar en un adob per a les plantes, convertir l’oli usat de cuina en sabó, o transformar un envàs de plàstic en una joguina... són petits gestos que ens introdueixen en una actitud activa cap a la reducció i el reciclatge dels residus.

 

Totes aquestes actuacions es dirigeixen als centres educatius (des de P3 a Batxillerat), a les entitats, als ajuntaments i a la població en general.

 

Als apartats Serveis per a Centres Educatius i Serveis per Ajuntaments i entitats d'aquest web, trobareu les guies i el detall les activitats que es recullen. Des d'aquestes mateixes pàgines es poden gestionar les sol·licituds de realització d’activitats. Recordar que les activitats són gratuïtes per a tots el municipis que pertanyen a la Mancomunitat.

 

Aprofitem l'ocasió per recordar que podeu seguir l'activitat del Servei, a la nostra pàgina oficial de Facebook,  que combina informació i consells sobre la gestió dels residus amb la sensibilització i l’educació ambiental en general.

 

La conscienciació ciutadana i l’educació ambiental són un eix bàsic per a avançar en la prevenció i en la reducció dels residus, i també per millorar i assegurar el correcte funcionament del model de recollida.

 

Escribir comentario

Comentarios: 0