Anem a la ECO Sant Cugat!

VENIU AL TALLER AMBIENTAL...

 

Diumenge 4 d’octubre, l’equip d’Educació Ambiental estarà a l’ECO Sant Cugat promovent les 3 R: Reduir, reutilitzar i reciclar!

 

Si veniu a la nostra parada, entre les 10 i les 20, podreu participar en el TALLER DE REUTILITZACIÓ DE RESIDUS, on amb cartrons reutilitzats fabricarem un magnètic fantàstic per la nevera.

 

Mentre us expliquem com el nostre gra de sorra pot millorar el planeta, també us obsequiarem amb una bossa de compost per adobar flors i plantes. El compost és un adob natural que es produeix a la Planta de compostatge de la Mancomunitat gràcies als residus orgànics que separem tots els ciutadans de l’Alt Penedès i el Garraf i que dipositem al contenidor de la fracció orgànica.

 

... I VISITEU LA FIRA

 

L’Eco Sant Cugat és una fira mediambiental amb un clar component educatiu i pedagògic, que cerca el binomi de la informació i formació per una participació activa dels visitants. A través de tallers, xerrades, conferències, estands del sector públic i privat, i les diferents activitats que any rere any es van programant, treballem per augmentar el nivell d’eficàcia educativa i de motivació en les bones pràctiques envers el medi ambient. Aquestes activitats són obertes a totes les edats, i amenes per aconseguir una educació fàcil en un tema prioritari com és el la preservació del medi ambient i la lluita contra el canvi climàtic.

 

Les activitats de la Fira comencen divendres 2 d’octubre i continuen dissabte 3 i diumenge 4. Consulteu aquí el programa!

 

 

Escribir comentario

Comentarios: 0