Jornada informativa a la Planta de Compostatge

Unió de Pagesos amb la col·laboració de la Mancomunitat Penedès Garraf i l’Agència de Residus de Catalunya organitza el proper dimarts 17 de novembre una jornada a la planta de compostatge de la Mancomunitat ubicada a Sant Pere de Ribes.

 

Els continguts de la jornada es centraran en la valorització agrària dels residus orgànics i el seu ús en la fertilització orgànica de la vinya. També es visitaran les instal·lacions de la planta per conèixer de primera mà el procés de compostatge que es segueix amb la fracció orgànica dels residus que es recullen a l’Alt Penedès i el Garraf.

 

Per a més informació es pot contactar amb la seu territorial d’Unió de Pagesos a l’Alt Penedès i Garraf, al telèfon 93 892 43 20.

 

Escribir comentario

Comentarios: 0