Guies d'activitats d'educació ambiental per als curs 2016-2017

Ja tenim disponible una nova edició de les Guies d’Activitats d’Educació Ambiental que s’adrecen als centres d’ensenyament i als ajuntaments i entitats dels municipis que pertanyen a la Mancomunitat Penedès Garraf.

 

El curs que començarà a finals d’estiu està ple de novetats respecte els tallers i xerrades que oferim des del Servei d’Educació Ambiental. S’introdueixen noves temàtiques, com la contaminació i el sanejament d’aigües i el canvi climàtic, i s’amplien altres que vam introduir el curs passat, com és el cas de l’energia.

Continuem treballant en la prevenció, reutilització i reciclatge dels residus municipals, sempre des del joc i l’experimentació, fent que els i les alumnes se sentin part del medi que els envolta i que prenguin consciència de que les seves accions repercuteixen en la resta d’éssers vius.

 

Totes aquestes actuacions s’adrecen als centres educatius (de P3 a Batxillerat i Cicles Formatius), a les entitats, ajuntaments i a la població en general.

 

Podeu consultar el contingut de les guies en aquesta web, dins dels apartats “Serveis a centres d’ensenyament” i “Serveis a ajuntaments i entitats”. Des d'aquestes mateixes pàgines es poden gestionar la sol·licitud i realització d’activitats. Tant els tallers com les xerrades i visites a les instal·lacions són gratuïtes per a tots el municipis pertanyents a la Mancomunitat.

 

Aprofitem per recordar que podeu seguir l'activitat del Servei, a la nostra pàgina oficial de Facebook,  que combina informació i consells sobre la gestió dels residus amb la sensibilització i l’educació ambiental en general.

 

La conscienciació ciutadana i l’educació ambiental són un eix bàsic per a avançar en la prevenció dels residus i la cura del nostre entorn.


Escribir comentario

Comentarios: 0