Setmana de l’energia 2016

Amb motiu de la Setmana de l’Energia, que se celebrarà del 13 al 17 de juny, la Mancomunitat ha elaborat un recull de bones pràctiques per a l’estalvi energètic, que té per objectiu promoure un ús més eficient de l’energia.

Amb aquesta campanya de conscienciació, es pretén sensibilitzar i implicar els propis treballadors de la institució en relació a l’estalvi i l’eficiència energètica. La guia recull un seguit de recomanacions o bones pràctiques que permeten ajustar o reduir el consum energètic.

Ja a l’any 2015 la Mancomunitat va apostar per aplicar mesures d’estalvi i d’eficiència energètica, amb la instal·lació de dues microturbines de cogeneració d’energia a la depuradora de Sitges-Sant Pere de Ribes que ha permès obtenir fins 65kw per turbina.

 

Aquesta estratègia és el punt de partida del Pla d'Ambientalització de la Mancomunitat, un recurs que servirà per conscienciar els propis serveis en la millora de l’ús i gestió dels recursos (energia, aigua o residus) i en el canvi d'hàbits en el consum, amb l’objectiu de contribuir a posar fre al malbaratament dels recursos naturals amb petites accions quotidianes.

Escribir comentario

Comentarios: 0