Campanya de foment de la recollida selectiva a Castellví de la Marca.

Té per objectiu conscienciar de que els residus són recursos si es reciclen.

L'ajuntament de Castellví de la marca, amb el suport de la Mancomunitat Penedès Garraf, impulsen  una companya de foment de les recollides selectives del 19 de setembre al 31 d'octubre.

 

La campanya desplega diferents canals per informar sobre la necessitat de realitzar la recollida selectiva; des de la instal·lació de plafons informatius en el municipi, a xerrades informatives, activitats a l'escola El Castellot, tallers per a adults, així com visites als establiments comercials del municipi i a les llars.

 

Les activitats tenen com a objectiu incidir en la millora de la quantitat  i la qualitat del residus recollits selectivament, sobretot de les fraccions dels envasos lleugers, del vidre, del paper-cartró i de la brossa orgànica. 

Les xerrades informatives, obertes a tothom, es realitzaran els següents dies:

  • Dimarts 27 de setembre a les 20:30 hores a la Sala Polivalent de Maset dels Cosins.
  • Dimecres 28 de setembre a les 20:00 hores a la Sala Polivalent de les Cases Noves de cal Marquès.
  •  Divendres 30 de setembre a les 20:30 hores a la Sala Polivalent de La Múnia.

Als assistents a les xerrades se'ls lliurarà un recurs informatiu i l'obsequi d'una bossa reutilitzable plegable que facilitarà a tothom poder fer la compra sense residus. També es podrà recollir a la xerrada informativa un joc de bosses reutilitzables per fer la recollida selectiva a casa dels envasos lleugers, del vidre i del paper-cartró.


Escribir comentario

Comentarios: 0