La campanya de malbaratament alimentari a Sant Pere de Riudebitlles

Es durà a terme durant els mesos d'octubre i novembre

Inici de campanya

La campanya SOM GENT DE PROFIT arriba a Sant Pere de Riudebitlles durant els mesos d’octubre i novembre. Del 17 al 21 d’octubre es realitzaran punts informatius a diferents espais del municipi per conscienciar a la població sobre la quantitat d’aliments aprofitables que es llencen a les escombraries.


Dijous 27 d’octubre a les 19:00, Maria Lluïsa Torres realitzarà el taller de “Conserves d’excedents de fruites i verdures” per aprendre mètodes de conservació d’hortalisses i fruites per elaborar melmelades, patès i altres acompanyaments per als plats.

 

Dijous 10 de novembre a les 19:00, serà el torn del taller de “Cuina d’aprofitament”  a càrrec d’Irene Gelpí, per aprendre a aprofitar el menjar que ens sobra i a preparar àpats nous a partir d’aquestes restes.

 

Els tallers són per tots els públics i gratuïts, tenen una durada de dues hores que inclouen continguts teòrics i pràctics sobre l’aprofitament alimentari i també un tast de productes. Per assistir al taller és recomanable inscriure’s a les Escoles Velles al carrer Nou núm. 80 o per telèfon al 93 899 54 94.

 

Així mateix del 15 d’octubre al 13 de novembre els establiments adherits a la campanya disposaran d’informació sobre el reaprofitament alimentari i oferiran bosses per tal de fomentar l’hàbit d’endur-se a casa el menjar i el beure que hagi pogut quedar al plat o a la taula i normalitzar així aquest gest tant estalviador.


Escribir comentario

Comentarios: 0