Dia Mundial de l'aigua

Visites a les depuradores de la Mancomunitat

Com ja sabeu, enguany el dia Mundial de l’Aigua ha estat dedicat a les aigües residuals.

 

A les nostres comarques la Mancomunitat Penedès Garraf s’ocupa com a administració actuant de la recollida i transport de les aigües residuals, de la seva depuració i el seu retorn al medi natural. Per aquest motiu s’han organitzat per aquest mes de maig dues visites a instal·lacions dedicades al tractament de les aigües residuals al nostre territori.

 

L’objectiu és explicar les diferents fases del procés de depuració i tractament de l’aigua abans de ser retornada al medi natural i apropar la tasca del servei de sanejament i del laboratori d’aigües de la Mancomunitat, al conjunt de la població.

 

Les visites programades són:

 

·         Diumenge 14 de maig: visita a l’estació depuradora d’aigües residuals de Sant Pere de Ribes-Sitges.

 

·         Diumenge 28 de maig: visita a l’estació depuradora de Vilafranca del Penedès. També es visitarà el laboratori i podrem conèixer com s’analitzen les aigües.

 

Les visites són obertes a la ciutadania i es realitzaran en dos torns, a les 10:00 i a les 12:00 h. Donat que les places són limitades, cal fer inscripció prèvia al telèfon 93 118 86 15 o al correu educacioambiental@mancomunitat.cat.

 

Us animem a participar-hi i a fer difusió de la proposta!

Escribir comentario

Comentarios: 0