Serveis a centres d'ensenyament

Els centres educatius de primària i secundària que pertanyen als municipis adherits a la Mancomunitat Penedès Garraf poden sol·licitar els tallers de diferents temàtiques en l'entorn dels residus (prevenció, selecció...), aigua i energia  que es presenten en l'apartat dedicat a ells a la guia d'activitats.

    

    Entre els nostres objectius:

  • Que l'alumne conegui la problemàtica ambiental.   
  • Fer reflexionar sobre les possibles solucions envers les deixalles i la contaminació.
  • Integrar l'alumne en el món i en el medi ambient, fent-lo "protagonista".

Com sol·licitar les activitats?

Sol·lictud d'activitats

 

1. Trieu una activitat de la guia. Aquesta la trobareu en format PDF clicant sobre la imatge de l'esquerra.

 

2. Feu la sol·licitud a través del formulari que trobareu al menú desplegable d'aquest apartat o clicant  sol·licitud d'activitats, a la columna de l'esquerra.

 

3. Rebreu una confirmació de l'entrega de la sol·licitud al Servei d'Educació Ambiental (heu de tenir en compte que només us apareixerà la primera activitat que heu sol·licitat).

 

4. Dins un període establert, rebreu un correu amb la programació de l'activitat demanada.

 

Si teniu dubtes o problemes podeu posar-vos en contacte amb nosaltres mitjançant Facebook, el telèfon o el correu que trobareu a peu de pàgina.
Podeu accedir als materials necessaris per a les activitats i tallers al menú desplegable d'aquest apartat o clicant a la imatge.


Els contes i recursos de les activitats  no presencials els podeu trobar al menú desplegable o clicant a la imatge.


La vostra opinió és molt important per poder millorar en la nostra feina. Us agrairem que ompliu el formulari de valoració al qual podeu accedir des del menú desplegable d'aquest apartat o clicant a la imatge.