Servei d'Educació Ambiental


Festa per a la conscienciació de l'Autisme. Abril 2016.

El diumenge 3 d'abril vam participar com a col·laboradors a la Festa per la conscienciació de l'autisme, celebrant així el Dia Internacional de l'Autisme. El nostre taller "Mans, manetes" va tenir una bona acollida. Prop de 50 nens i nenes van passar a fer una manualitat amb cartrons reutilitzats.

Es va celebrar al Passeig Circumval·lació de Sant Pere de Ribes i els infants van poder gaudir de moltes activitats: un futbolí humà, curses de sacs, diferents actuacions durant tota la festa i tot un seguit de tallers per passar una bona estona.

L'acte va començar amb els parlaments de l'alcaldessa de Sant Pere de Ribes, Abigail Garrido, la regidora d'Educació i Benestar Social, Francisca Carrasquilla i la lectura d'un manifest per part de l'actriu Esher Vázquez, la Lila del Club Súper 3. Tot seguit es van deixar anar un munt de globus blaus, color que representa l'espectre autista.

Una jornada meravellosa! TOTS SOM ÚNICS!


ECO Sant Cugat 2015

Més de 300 participants van passar per el nostre taller "Enganxa't a la Fruita i Verdura", aprenent a reutilitzar residus, com pot ser el cartró, per donar-lis una altra vida. A més vam comptar amb la companyia dels insectes que ens ajuden a descompondre  la matèria orgànica en els compostadors casolans.... tot un èxit ;-)

Fins a la propera edició!


ECO Sant Cugat 2012

Com cada any, el servei va estar present a la fira ECO Sant Cugat, la fira ambiental del penedès, donant-se a conèixer entre la població i mostrant la seva amplia oferta d'activitats en l'entorn de la conscienciació ciutadana.  


Festa del medi ambient

La barraqueta de Cal  Tres Erres,  el nostre estand - exposició, va estar a la festa  del medi ambient a Lavern, Subirats.